6944475901 6971857778 Φυσικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς από το Θιβέτ tiandehellascyprus@gmail.com

Νέο Προϊόν ! Φυτοτσαι με τσάγκα κωδικός 225435

Νέο Προϊόν !     Φυτοτσαι με τσάγκα κωδικός 225435

Λίγα λόγια για το μανιτάρι τσάγκα 

To Μανιτάρι Chaga βρίσκεται στη θέση Νο.1 στην κλίμακα αλκαλικότητας τροφίμων.
Περιέχει πάνω από 215 φυτοχημικά, μεγάλες ποσότητες β-γλυκάνες, πολυσακχαρίτες, σαπωνίνες, στερόλες, τριτερπένιααμινοξέα, φυσικά ορυκτά, CoQ 10, SOD και βετουλινηκού οξέος σε μια μορφή που μπορεί να προσλαμβάνεται από το στόμα.
Για αιώνες βοτανολόγοι της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής έχουν χρησιμοποιήσει Chaga για τη γενική υγεία, τη μακροζωία, την ομορφιά, και ως θεραπεία για τις πιο σοβαρές ασθένειες, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΓΚΩΝ. Στην ασιατική κουλτούρα, το μανιτάρι Chaga αναφέρεται ως το «μανιτάρι της αθανασίας», που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της ανοσίας, υποστηρίζοντας την ικανότητα του σώματος να αποβάλει τις τοξίνες, και για την τόνωση του νευρικού συστήματος.
Παγκοσμίως θεωρείται Ο Βασιλιάς των φαρμακευτικών βοτάνων και ένα πολύτιμο δώρο από τη φύση.
Χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και την Ασία για αιώνες ως λαϊκή ιατρική της φυσικής θεραπείας και είναι ωφέλιμο για τη φυματίωση των οστών, υπέρταση, διαβήτη, καρδιά, ουρική αρθρίτιδα, θρόμβων στο αίμα, γαστρίτιδα, έλκη κ.α.
Τα μανιτάρια ΤΣΑΓΚΑ είναι περιζήτητα από τους φυσικούς επαγγελματίες της υγείας, οι οποίοι το θεωρούν πολύ ανώτερο από οτιδήποτε άλλο στη φύση.
Αντλεί τα θρεπτικά συστατικά της ζωής από το δέντρο σημύδα πάνω στο οποίο αναπτύσσετε και όχι από το έδαφος.
Οι εκπληκτικές ιδιότητες της βετουλίνης, μια χημική ουσία που απομονώνεται από σημύδες, τώρα μελετάται για χρήση ως παράγοντα χημειοθεραπείας.
Μανιτάρι Chaga είναι μια θαυμάσια πηγή της μελανίνης που δίνη νεανική εμφάνιση και ζωντανό δέρμα. Η μελανίνη είναι ένα γονίδιο που προστατεύει και 'επισκευάζει' το DNA. Συγκεκριμένα, ενισχύει την επιδιόρθωση του DNA στα κύτταρα του σώματος, είναι ένα ισχυρός εξολοθρευτής των ελευθέρων ριζών και ένα δραστικό αντιοξειδωτικό.
Παγκοσμίως θεωρείται Ο Βασιλιάς των φαρμακευτικών βοτάνων και ένα πολύτιμο δώρο από τη φύση.
Επίσης μας παρέχει το πλήρες φάσμα της άνοσο-διέγερσης καθώς και τα φυτοχημικά που βρίσκονται στα άλλα φαρμακευτικά μανιτάρια όπως Maitake, shiitake.
Το μανιτάρι Chaga είναι γνωστό για την μεγάλη του αντιοξειδωτική του δύναμη και την αντιφλεγμονώδη ιδιότητά του και λέγεται ότι έχει το υψηλότερο επίπεδο αντιοξειδωτικών από οποιοδήποτε μανιτάρι!


Αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό νέο προϊόν της tianDe 

 

 

Πίσω